Huidig onderzoek

Inleiding

Het Platform Hattinga Verschure heeft in het begin van 2015 een manifest opgesteld en aangeboden aan alle gemeenten in de provincie Groningen. Dit manifest, opgesteld in samenwerking met mantelzorgers, beschrijft 10 concrete aandachtspunten die belangrijk zijn voor mantelzorgers.
Als belangenbehartiger van (ex-)mantelzorgers in de provincie Groningen, wil het PHV graag weten wat er leeft onder mantelzorgers met betrekking tot de in het manifest beschreven aandachtspunten; welke voorzieningen biedt uw gemeente en hoe tevreden bent u over deze voorzieningen?
Met behulp van online enquêtes vragen we regelmatig om uw mening. Met de resultaten van deze enquêtes kunnen we gericht ons werk doen in de richting van de politiek en andere instanties die met mantelzorgers te maken hebben.
De resultaten van de enquêtes kunt ook lezen op onze website. Zie hier voor resultaten mbt uw mening over het mantelzorgcompliment en respijtzorg.

Combineren van betaald werk en mantelzorg

Graag vragen we uw deelname bij de volgende peiling. Deze gaat over het combineren van (betaald) werk en mantelzorg. Wat heeft u nodig om dit vol te kunnen houden? En welke mogelijkheden biedt uw werkgever?
Wij willen u van harte uitnodigen deel te nemen aan deze nieuwe enquête. Invullen kost u slechts een paar minuten en het helpt ons op weg in de behartiging van uw belangen.
Als u mee wilt doen aan deze enquête, klik dan op de button hieronder of maak uw keuze in het menu hiernaast: "werk en mantelzorg" (als u al bent ingelogd op onze website, zijn uw gebruikersnaam en emailadres al ingevuld).

Het resultaat

De resultaten van het onderzoek kunt u direct bekijken door een keuze te maken in het "online enquête" menu. Tevens wordt u op de hoogte gehouden van het eindresultaat van het onderzoek via onze website. Dat is ook de reden waarom wij vragen naar uw emailadres.

 

 BINNENKORT WORDT DEZE ENQUETE GESTART!

 

online enquete

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

×
nieuwsbrief

Houd mij s.v.p. op de hoogte van toekomstige evenementen en/of onderzoeken van het Platform

Staat u al geregistreerd in ons mantelzorgregister? Dan hoeft u niets te doen.

×
Uitnodiging.......

Wij zijn een campagne gestart om meer mantelzorgers te vinden in onze provincie. Daarbij hebben we uw hulp nodig. Ken je één of meerdere mantelzorgers. Nodig ze uit om op onze website te kijken en zich te registreren.

 

button uitnodiging