MantelzorgNL: Webinar 'Seksualiteit en intimiteit'

28-09-2022 20:00 -21:00
Gratis voor leden (lidmaatschap kost € 23)

Een webinar speciaal voor mantelzorgers over veranderingen in rollen, seksualiteit en intimiteit door het ontstaan van een mantelzorgrelatie.

Workshop 'Als intensieve zorg thuis of opname in verpleeghuis nodig is'

14-10-2022 13:30 -16:00

Wanneer degene voor wie je 'mantelzorgt' thuis intensievere zorg nodig heeft of moet worden opgenomen in een verpleeghuis, komt daar heel wat bij kijken. 
In deze workshop gaan we in op de praktische, maar ook persoonlijke gevolgen. Je bent van harte welkom, deelname is gratis! 

Workshop 'Mantelzorgwoningen en prémantelzorgwoningen'

28-10-2022 13:30 -16:00

Wat komt er allemaal bij kijken als je een mantelzorgwoning in je tuin wilt laten plaatsen zodat je dichter bij degene woont voor wie je zorgt?
In deze workshop gaan we in op onder andere juridische en financiële aspecten. Deelname is gratis, je bent van harte welkom!

MantelzorgNL: Webinair 'De meerwaarde van ervaringsdeskundige mantelzorgers'

06-12-2022 12:00 -13:00
€ 25, gratis voor aangesloten organisaties

Ervaringsdeskundige mantelzorgers vertellen hun verhaal aan mantelzorgers, beleidsmakers en professionals. Deze bijeenkomst is bedoeld voor consulenten mantelzorg, beleidsmakers en andere professionals die bijeenkomsten, workshops of voorlichtingen voor en over mantelzorgers organiseren.

 


Zelf een bijeenkomst toevoegen?

 

Dat kan. Organiseer je zelf een bijeenkomst die interessant is voor mantelzorgers in de provincie Groningen? Of heb je gehoord van een bijeenkomst dat mogelijk interessant is. Neem even contact met ons op. Je kunt de bevoegdheid krijgen om zelf bijeenkomsten te plaatsen.

Neem in dat geval even contact met ons op: klik hier.