KPN Mooiste Contact Fonds Kerstlunch

02-12-2021 11:30 -15:00

Tijdens het jaarlijkse Kerstfeest van het KPN Mooiste Contact Fonds zetten honderden KPN-medewerkers zich vrijwillig in, dit keer om mantelzorgers van mensen met dementie een onvergetelijke kerstlunch te bezorgen, waarbij sociaal contact centraal staat. Tijdens de lunch kunnen de gasten genieten van een programma vol entertainment, ‘echte’ Kerstmannen en -vrouwen en een groot team van KPN-vrijwilligers dat ervoor zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt. Kortom, een middag om nog lang van na te genieten! Inschrijven kan tot eind september! Meer informatie

 

Cursus ‘Word Psychisch Fitter’ voor mantelzorgers, verbeter je mentale conditie

24-08-2021 - 12-10-2021

Mantelzorg aan een naaste kan zwaar belastend zijn. Het is van belang om je mentale conditie op peil te houden. Mensenwerk Hogeland organiseert daarom in samenwerking met Lentis in Winsum de gratis cursus 'Word psychisch fitter'. Deze vindt plaats in Winsum en start op 24 augustus. 

 


Zelf een bijeenkomst toevoegen?

 

Dat kan. Organiseer je zelf een bijeenkomst die interessant is voor mantelzorgers in de provincie Groningen? Of heb je gehoord van een bijeenkomst dat mogelijk interessant is. Neem even contact met ons op. Je kunt de bevoegdheid krijgen om zelf bijeenkomsten te plaatsen.

Neem in dat geval even contact met ons op: klik hier.