KPN Mooiste Contact Fonds Kerstlunch

Het KPN Mooiste Contact Fonds ondersteunt maatschappelijke initiatieven die gericht zijn op het stimuleren van sociaal contact. Naast inzet van ICT en financiële steun zetten jaarlijks meer dan 2.000 KPN-vrijwilligers zich in voor de projecten van het KPN Mooiste Contact Fonds. Zie ook www.kpnmcf.com

Tijdens het jaarlijkse Kerstfeest van het fonds zetten honderden KPN-medewerkers zich vrijwillig in, dit keer om mantelzorgers van mensen met dementie een onvergetelijke kerstlunch te bezorgen, waarbij sociaal contact centraal staat. Tijdens de lunch kunnen de gasten genieten van een programma vol entertainment, ‘echte’ Kerstmannen en -vrouwen en een groot team van KPN vrijwilligers dat ervoor zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt. Kortom, een middag om nog lang van na te genieten!

Er zijn geen kosten aan verbonden voor de gasten.

Aanmelden
De kerstlunch wordt georganiseerd en betaald door het KPN Mooiste Contact Fonds. Bent u mantelzorger van iemand met dementie die nog thuis woont dan bent u van harte uitgenodigd. 
Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij. Aanmelden kan tot eind september. (update: de inschrijving is gesloten)

Evenement Eigenschappen

Startdatum 02-12-2021 11:30
Einddatum 02-12-2021 15:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon gratis
Locatie Voetbalstadion de Euroborg

U bent niet bevoegd reacties te geven

 


Zelf een bijeenkomst toevoegen?

 

Dat kan. Organiseer je zelf een bijeenkomst die interessant is voor mantelzorgers in de provincie Groningen? Of heb je gehoord van een bijeenkomst dat mogelijk interessant is. Neem even contact met ons op. Je kunt de bevoegdheid krijgen om zelf bijeenkomsten te plaatsen.

Neem in dat geval even contact met ons op: klik hier.