Conferentie 'Mantelzorg doe je niet alleen'

Mantelzorg en mantelzorgers hebben een grote maatschappelijke waarde.  Zij vinden het heel gewoon om te zorgen voor hun naaste of buur. Maar als ze dat niet doen of uitvallen, moeten dure professionals de zorg overnemen. 

Kortom: Mantelzorgers zijn goud waard!

Hoe kunnen we in onze provincie mantelzorgers zo ondersteunen dat zij op een prettige manier zorg kunnen blijven geven? Wat kan de mantelzorger zelf doen om in balans te blijven? Wat kunnen steunpunten mantelzorg, gemeenten en verzekeraars doen? Hoe kan de techniek hierbij helpen? 

Dit en meer komt aan bod
• op 30 maart 2023
• van 13.30 – 17.00 uur
• in Hanze Plaza, Protonstraat 16, 9743 AL Groningen.
Het volledige en interactieve programma wordt nader bekend gemaakt, maar noteer deze datum alvast je agenda! Deelname is gratis!

Alvast een plekje reserveren? Mail dan naar Arnolda Messchendorp, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Evenement Eigenschappen

Startdatum 30-03-2023 13:30
Einddatum 30-03-2023 17:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon Deelname is gratis
Locatie Hanze Plaza

U bent niet bevoegd reacties te geven

 


Zelf een bijeenkomst toevoegen?

 

Dat kan. Organiseer je zelf een bijeenkomst die interessant is voor mantelzorgers in de provincie Groningen? Of heb je gehoord van een bijeenkomst dat mogelijk interessant is. Neem even contact met ons op. Je kunt de bevoegdheid krijgen om zelf bijeenkomsten te plaatsen.

Neem in dat geval even contact met ons op: klik hier.