Moeder aan de lijn

Heb je de meet-up vorig jaar gemist? Goed nieuws: WeHelpen, Humanitas Groningen Stad, Stichting Platform Hattinga Verschure en New Amsterdam Film Company nodigen je nogmaals harte uit voor de meet-up Moeder aan de Lijn  - Verandert mijn leven als ik zorg voor jou? op 26 januari 2020. 

De bijeenkomst is voor iedereen die voor iemand zorgt, of daarmee een keer te maken krijgt. Tijdens het programma gaan we onder leiding van host Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) aan de hand van fragmenten uit de documentaire Moeder aan de Lijn met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of het nou je moeder, man, broer, dochter of je buurvrouw is. 

Hoe doe jij dat, waarom en wat betekent het voor jouw leven? Wat heb je nodig, en wie kunnen jou daarbij helpen? En andersom: wie kun jij inspireren met jouw kennis en ervaringen? 

Deze bijeenkomst is minder geschikt voor de zorgvrager. De discussie over de impact van mantelzorg en de confrontatie kan voor hen heftig zijn. 

Voor de organisatie en uitvoering van deze meet-up werkt WeHelpen samen met onderstaande mantelzorgorganisatie. Zij kunnen na afloop van de meeting éénmalig een bericht naar je sturen met informatie over hun dienstverlening. Ook WeHelpen kan jou na afloop van de meetup éénmalig een bericht sturen om je te informeren over haar mantelzorgondersteuning. Wil je hiervan gebruik maken? Klik dan het vakje onder je aanmelding aan. 

Lokatie MFC "de Mellenshorst" Waterhuizerweg 36, 9753 HS Haren

Wel even aanmelden

Evenement Eigenschappen

Startdatum 26-01-2020 14:00
Einddatum 26-01-2020 17:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 0
Prijs per persoon gratis toegang
Locatie de Mellenshorst
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

U bent niet bevoegd reacties te geven