Gezocht: leden voor de werkgroep Collectieve Belangenbehartiging!

Iedereen heeft of krijgt op een zeker moment te maken met zorg of ondersteuning. Zelf, als naaste of mantelzorger heb je vast wel ervaring met bijvoorbeeld zorg van de huisarts, de wijkverpleging, het ziekenhuis of ondersteuning via de gemeente. Misschien heb je bij deze zorg of ondersteuning wel eens gedacht: “Kan dat niet anders of beter?”. Of ben je sowieso geïnteresseerd in hoe zorg beter kan en wil je daar je steentje aan bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

De werkgroep Collectieve Belangenbehartiging is een gezamenlijke werkgroep van Platform Hattinga Verschure, zaVie en Zorgbelang Groningen. In deze werkgroep zetten we ons in voor iedereen die door een ziekte, beperking of leeftijd moeite heeft om volwaardig mee te doen. Wij willen dat dit wel mogelijk is: Iedereen doet mee! We sluiten aan bij bestaande activiteiten, maar ontwikkelen ook nieuwe activiteiten.

Thema’s

Komend jaar willen we ons bezig houden met digitale toegankelijkheid en ervaringsdeskundigheid. We willen ervoor zorgen dat iedereen in deze steeds digitaler wordende wereld mee kan blijven doen. En we willen dat ervaringsdeskundigen hun eigen rol krijgen bij het ondersteunen van inwoners in onze provincie.

Geïnteresseerd?

Heb jij kennis van of interesse in deze onderwerpen en wil je er wat mee doen? Bekijk dan onze Vacature-werkgroep-collectieve-belangenbehartiging. We gaan graag met je in gesprek en kijken samen naar wat jij kunt doen en wat bij jou past. Neem voor meer informatie en een afspraak contact op met Zari Mousavi:
• telefoon 06 189 956 54
• email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
zondag 27 november 2022

Captcha afbeelding

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.sphv.nl/